Forsikringerne

Dyreforsikring

Der er i lovgivningen en række krav om at dyr er forsikrede mod de skader de kan forvolde mod andre altså en ansvarsforsikring for dyr – en såkaldt dyreforsikring.

Ekstra forsikringer af dyr

I hundeloven står der at en hunds ansvarsforsikring skal kunne dække de skader, som en den måtte påføre andre mennesker eller andres ejendele. Skader på dine egne ting vil ikke blive dækket af en hundeansvarsforsikring da den er uden selvrisiko – hvilket selvfølgelig er en fordel når prisen skal sættes på en dyreforsikring

Få en bedre dækning til samme eller lavere pris.

Samle flere forsikringer et sted og få rabat.

Når du tjekker forsikringer så er det 100% uforpligtende

Vi anbefaler tilbud der bliver stillet til rådighed på de netværk vi har adgang til.

Ønsker du en billig forsikring til bilen?

Så kan det altid betale sig at tjekke policepriser hos andre

selskaber da priserne skifter jævnligt.

Hvis du laver et forsikrings tjek hvert år så sikre du dig

at du ikke går glip af gode tilbud, og ikke mindst går glip at af spare mange

tusinde kroner i forsikringspenge.

Få billigere forsikring

Få 3 tilbud fra Findforsikring.dk

Få 3 helt uforpligtende tilbud fra forsikringsselskaber og find den bedste og billigste forsikring. 

Hver tredje betaler for meget i forsikring, så et forsikringstjek er en god investering. Indhent flere tilbud på én gang og find frem til, om du betaler for meget. Det er gratis og enkelt. 

Vælg forsikringstyper

Modtag 3 gratis tilbud

Vælg den bedste og billigste forsikring

Få dine 3 tilbud 

Fordele ved forsikringen

En dyreforsikring bringer selvfølgelig ikke dyret tilbage men giver giver dog mulighed for at anskaffe et nyt dyr såfremt der er mange omkostninger forbundet med dette – og så må man her håbe at det går som med alle andre forsikringer at de ikke kommer i brug.

Udover ovennævnte forsikringer kan der ved større og mere brugsorienterede dyr også anskaffes en dyreforsikring mod manglende anvendelighed altså hvis din hest bliver permanent halt eller din jagt eller sporhund mister evnen til at gøre det den er trænet til.


Dyreforsikring er ikke det første man tegner forsikring på!

Der er ikke mange dyreejere som ikke har tegnet den nødvendige forsikring men det forekommer dog oftere end med så mange andre forsikringer- Sikkert fordi dyreejeren ikke tænker på hvor stor skade vores kære lille kæledyr kan forvolde ved et uheld. 

Et er at dyret kan få behov for hjælp hos dyrlægen eller på anden vis skal dækkes ind. Værre kan det gå hvis dyret er årsag til skade på andre mennesker, dyr eller ting. Liden tue kan vælte stort læs siger man. 

Og det gælder også en lille kat eller hund. Der er sket uheld ved at en hund er løbet på vejen og har forårsaget en ulykke ved at bilen kørte galt og sågar involverede flere andre billister. Hvad gælder så? 

Hvor dyrt kan det blive? Det er ikke sikkert det kun er dyret der ansvarspådrages men det er nemt at forestille sig hvor omfattende skaderne kan blive. Såvel på materiel såsom biler, skilte, bygninger mv. Men værre er det hvis der sker personskede med varige men til følge. 

Regningen kan blive uhyrlig stor.  Så tjek lige om I er dækket godt nok.